ASIAKKAAN OPAS (klikkaa lukeaksesi)

Valmistamme kaikki liivituotteet ja muut alus – sekä tukivaatteet asikkaan itse ottamilla ja ilmoittamilla mitoilla. Voit tehdä vapaamutoisen tilausken tai tulostaa täytettävän tilauslomakkeen tästä: liivitilaus  ja lähettää sen meille joko sähköpostitse: suomenliivineulomo@outlook.com tai postitse: Suomen Liivineulomo, Lehmustie 5, 13100 Hämeenlinna.

Voit  myös soittaa meille tai pyytää tekstiviestillä meitä soittamaan Sinulle. Liivitilauskeskustelu voidaan hoitaa kokonaisuudessaan myös puhelimessa.

Teemme alusvaateita myös ns. räätälintyönä, eli asiakas voi 100€ lisähintaan varata ajan Liivineulomoon, jolloinka me otamme mitat ja hoidamme sovitukset, joita ennen valmiin alusvaatteen luovutusta on noin 1-3 kertaa.

Maksaminen tapahtuu AINA etukäteen: Ilmoitamme asiakkalle kun liivit ovat valmiit ja laitamme paketin matkaan kun suoritus näkyy tilillämme:

Suomen Liivineulomo Oy tilinumero: FI741 774 30000 10591

 

Tilatessasi rintaliivejä ota seuraavat – napakat, mutta ei kiristävät – mitat rintaliivit päällä.

1. Ympärysmitta rinnan alta, rintaliivien alareunan kohdalta.

2. Ympärysmitta rinnan päältä, rinnan korkeimmalta kohtaa. Parhaan tuloksen saat, mikäli otat mitan kahdesti, eri liivit päälläsi ja ilmoitat meille molemmat mitat.

3. Mitta rintaliivien olkaimen mitta (sinulle sopiva käyttöpituus). Ota siis mitta kupin yläreunasta -> rintaliivin taakse, missä olkainnauha kiinnittyy liiviin.

4. Ilmoita meille rintaliiviesi koko – mitä yleensä käytät esim. 85D

Mieti myös valmiiksi seuraavat asiat:

1. Liivien rakenne? – haluatko teettää: normaalit, äitiysliivit, urheiluliivit, palleatuelliset? Edestä vai takaa-avattavat? Entä muotoillaanko kupit ohuella vanulla (ns. T-paita liivit), vai laitetaanko kuppeihin napakka vuori? Tehdäänkö kupista rinnan täysin peittävä vai jätetäänkö rinnan yläosaa näkyviin (full cup vai balconette)? Tehdäänkö rintojen väliin jäävästä pystyosasta korkea vaiko matala? Tarvitsetko kainalon alle, kylkiin korkeutta ja kenties tukea, vai haluatko liivin olevan kyljistä matalan?

2. Väri? – musta, harmaa (tumma ja hopea), valkoinen, luonnonvalkoinen, puuteri, punainen (kirkas, tumma, vaal, pun ja pinkki), turkoosi, tumman sininen, sininen ruusukuvio,

3. Pitsiä? – värit; musta, valkoinen, luu, ja punainen. Pitsiä voi laittaa koko liiviin tai kuppien valiin sekä ala – tai ylä kuppiin.

4. Kaarituet vai ilman?

5. Olkaimet. Olkaimiin tulee AINA säätö, mutta haluatko olkaimet tavallisesta olkainnauhasta, vai tehdäänkö leveämmät pehmustetut olkaimet (suosittelemme isorintaisille).

Tilatessasi housuliivejä ota seuraavat – napakat, mutta ei kiristävät mitat:

1. Ympärysmitta rinnan alta; rintaliivien alareunan kohdalta.

2. Ympärysmitta vyötäröltä

3. Ympärysmitta lantiolta – leveimmästä kohtaa.

4. Pystymitta haarasta – > ylös vyötärölle

5. Pystymitta haarasta -> ylös rintaliivin alareunaan.

Tilatetssasi bodya, korsolettia, uimapukua, bikinejä tai burleskiasua ota kaikki rintaliivien mitat ja kaikki housuliivien mitat.

Tilatessasi alushousuja ota seuraavat mitat

1. Ympärysmitta vyötäröltä

3. Ympärysmitta lantiolta – leveimmästä kohtaa.

4. Ilmoita meille yleensä käyttämäsi alushousun koko; esim. S, M XXL

 

 

Related posts