HINNASTO: RINTALIIVIT, BODYT, KORSETIT, HOIKISTAJAT, SELKÄTUET, BURLESKIASUT, UIMAPUVUT, BINDERIT JA MUUT TRANS-HENKILÖIDEN TUKIASUT jne.

Hinnasto 02.10.2019 –

Teemme kaikkia mahdollisia liivituotteita ja  alusvaatteita – myös selkätukia ja tyrävöitä – naisille, miehille, trans-sukupuolisille ja muunsukupuolisille. Valmistamme vaatteet asikkaan antamien mittojen perusteella (asikkaan oppaassa tulostettava tilauskaavake ja mittausohjeet). Kommunikointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostits tai facebookin välityksellä.

Teemme tuotteita myös nikkeli ja kumiallergisille. 

Toimitusaika 1 viikosta – 5 viikkoon (riippuen jonon pituudesta)

LÄHETYSKULUT LISÄTÄÄN HINTAAN (pieniin tuotteisiin 3,20€ ja suurempiin 5,90€).

Rintaliivit 130€ .

Vaihtoehtoina: kaarituelliset, kaarituettomat, powernetvuorilliset tai foami-muotoillut (ohut vanu), pitsillä tai ilman pitsiä, joustavakankaiset tai joustamattomasta kankaasta tehdyt kupit. Palleatuelliset, edestä-avattavat tai takaa-avattavat. Äitiysliivit (isokokoisissa äitiysliiveissä normaalia tukevammat olkainlukot). Proteesiliivit (proteesitaskulla) tai kokonaan valmiiksi täytetyt kupit (käy myös transnaisille). Teemme myös urheiluliivejä! Urheiluliiveissä useita malleja; tukevimmissa etumuksessa ohut vanu sekä hakasnauha.

Myös vintage liivejä. kysy!

 

 

 

Body / korsoletti 150€

Edessä tukeva powernetvuori. Kupit vaihtoehtoisesti kaarituelliset tai ilman, muotoillut tai ei-muotoillut. Haarassa hakaset – tai vaihtoehtoisesti avoin helma. Vartalossa EI tukiluita kuten korsetissa. Sukkanauhat korsolettiin haluttaessa (4-6kpl)

Miesten/unisex body 120€

 

Suukkanauhavyö 25€

valmistetaan valkoisena, ivoryna, mustana ja punaisena

 

Sukkanauhaliivi 35€

 

 

Hoikistava tuubi 30€

Hoikistaja 85€

Joustava, mutta napakka, luilla tuettu, vartalon muotoon leikattu hoikistaja. Hoikistaa lantion alueen sekä vyötärön, aina rintaliiviin alareunaan asti. Sukkanauhoilla (6kpl) tai ilman. Edessä vähintään kaksirivinen hakaskiinnitys. Pitsiä tai ilman pitsiä. Kaikki mahdolliset koot.

Hoikistaja nyöreillä 90€

Sama kuin edellä, mutta takana lisäksi nyörikiinnitys.

Selkätuki 85€

Korkea, tukeva, vartalon muotoja myötäilevä tukliivi. Joustava. Takana luu-“paneeli”.

Hoikistavat korkeat alushousut 85€

Rintaliiviin asti ulottuvat, luilla tuetut, korkeat alushousut. Aukeavat koko pituudelta sivuhakasnauhalla, myös haarassa hakaset.

Lahkeelliset housuliivit naisille tai miehille 85€

Luilla tai ilman, lahkeelliset tai haarahakasilla. Tukivuori yksin-tai paikoittain moninkertainen. Kaikki koot.

Transnaisten lannetta  -ja takapuolta korostava ja vyötäröä hoikisrava housuliivi 125€

Hoikistavat alushousut/stringit 65€

Vyötärön alueen hoikistava (noin 14cm korkea) alushousu hakaskiinnituksellä ja luilla. Alushousussa lisäksi haarahakaset (strigit ilman haarahakasia).

Tyrävyö 90€

Moninkertainen tukivuori ja luut. Tyrän kohdalla – haluttaessa -vanupehmike. Aukeaa hakasilla tai tarranauhalla.

Korsetti tai burleskiasu 200€

Vaihtoehtoisesti joustava tai täysin joustamaton, muotoonleikattu vartalo – tukiluilla. Hakaskiinnitys edessä tai sivulla, takana (haluttaessa) nyöritys. Foamimuotoillut, kaarituelliset kupit tai kupit ilman kaaritukia powernetvuorella. Sukkanauhoilla tai ilman (4-6kpl).

Uimapuku tai Bikinit 130€  Kaksi osainen tai yksiosainen uimapuku. myös mekkomainen. Kaikki koot. Haluttaesa vuorellinen, kupillinen ja kaarituellinen.

Naisten ja Miesten Alushousut tai stringit 15€

Kaikki mallit ja koot ja värit – myös lahkeelliset – ja korkeavyötäröiset mallit. Pitsilliset tai ilman. Mieten alushousuissa vaihtoehtona normaalietumuksella tai “tavaratilalla”. Polveen asti ulottuvat – sekä naisten, että miesten – alushousut 20€ ja pitkät kalsarit 30€

Binderi pujotettava 40€ Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. kaikki koot.

Binderi hakasilla 45€

Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. kaikki koot.

Transnaisten stringit 20€.

Haaraa-aluetta häivyttävä twillivuorietumus, sisällä kaksinkertainen trikoopehmike. Edessä poikittainen muoviluu etumuksen sijoitteluun.

Transmiesten dildo-pidike-boxerit 40€. Hyvin napakat, powernet vuori. Keskellä tasku ja muovirengasaukko.

 

Värivaihtoehdot: Musta, valkoinen, puuteri/iho, tummansininen, vaaleansininen, vaaleanpunainen, punainen, shampanja, luonnonvalkoinen, viininpunainen, harmaa, hopeanharmaa. Pitsejä on punaisia, mustia ja valkoisia.

Related posts