Mittatilaustyöt / Hinnasto

 HINNASTO vuodelle 2019

VIELÄ TOUKOKUUN (2019) AJAN ILMAINEN MITTOJEN OTTO JA KAAVOITUS – (joka kesäkuun alusta maksaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä saman verran kuin tilattu tuote. esim. 100€:n liivien ensitilauksen hinta on 200€ ja 150€:n korsetin ensitilauksen hinta 300€. Arkistoimme jokaisen asiakkaamme mitat ja kaavat, minkä ansiosta kaikki seuraavat tuotteet saa ostaa ns puoleen hintaa, ilman suunnittelumaksua.

Teemme mittatilauksena alusvaatteita naisille, miehille, transmiehille ja transnaisille ja muille.  VAIN MIELIKUVITUS ON TUOTTEISTOMME RAJANA. Soita ja kerro mitä tarvitset tai mistä unelmoit; sellaista kokoa ei ole, jota emme tekisi – eikä sellaista vartaloa, jota emme saisi puettua istuviin, tukeviin ja kauniisiin liivituotteisiin.

Teemme tuotteita myös nikkeli ja kumiallergisille. Hinta näissä tuotteissa on sama kuin normaalituotteissa.

Toimitusaika 1 viikosta – 5viikkoon (riippuen jonon pituudesta)

Rintaliivit 100€:  – hinta on sama kaikenkokoisille ja muotoisille liiveille. Vaihtoehtoina: kaarituelliset, kaarituettomat, powernetvuorilliset tai foami-muotoillut (ohut vanu), pitsillä tai ilman pitsiä, joustavakankaiset tai joustamattomasta kankaasta tehdyt kupit. Palleatuelliset, edestä-avattavat tai takaa-avattavat. Äitiysliivit (isokokoisissa äitiysliiveissä normaalia tukevammat olkainlukot). Proteesiliivit (proteesitaskulla) tai kokonaan valmiiksi täytetyt kupit (käy myös transnaisille). Teemme myös urheiluliivejä! Urheiluliiveissä useita malleja; tukevimmissa etumuksessa ohut vanu sekä hakasnauha- että paksuhko vetoketju.

Body / korsoletti 100€: Kaikki koot. Edessä tukeva powernetvuori. Kupit vaihtoehtoisesti kaarituelliset tai ilman, muotoillut tai ei-muotoillut. Haarassa hakaset – tai vaihtoehtoisesti avoin helma. Sukkanauhat korsolettiin haluttaessa (4-6kpl)

Housuliivit naisille tai miehille 85€: Luilla tai ilman, lahkeelliset tai haarahakasilla. Tukivuori yksin-tai paikoittain moninkertainen. Kaikki koot.

Hoikistaja 85€: Joustava, mutta napakka, luilla tuettu, vartalon muotoon leikattu hoikistaja. Hoikistaa lantion alueen sekä vyötärön, aina rintaliiviin alareunaan asti. Sukkanauhoilla (6kpl) tai ilman. Edessä vähintään kaksirivinen hakaskiinnitys. Pitsiä tai ilman pitsiä. Kaikki mahdolliset koot.

Hoikistaja nyöreillä 90€: Sama kuin edellä, mutta takana lisäksi nyörikiinnitys.

Selkätuki 90€: korkea, tukeva, vartalon muotoja myötäilevä tukliivi. Joustava. Takana luu-“paneeli”.

Hoikistavat korkeat alushousut 85€: Rintaliiviin asti ulottuvat, luilla tuetut, korkeat alushousut. Aukeavat koko pituudelta sivuhakasnauhalla, myös haarassa hakaset.

Hoikistavat alushousut/stringit 65€: Vyötärön alueen hoikistava (noin 14cm korkea) alushousu hakaskiinnituksellä ja luilla. Alushousussa lisäksi haarahakaset (strigit ilman haarahakasia).

Tyrävyö 85€: Moninkertainen tukivuori ja luut. Tyrän kohdalla – haluttaessa -vanupehmike. Aukeaa hakasilla tai tarranauhalla.

Korsetti 150€: Vaihtoehtoisesti joustava tai täysin joustamaton, muotoonleikattu vartalo – luilla. Hakaskiinnitys edessä, takana nyöritys. Foamimuotoillut, kaarituelliset kupit. Sukkanauhoilla tai ilman (4-6kpl).

Uimapuku tai Bikinit 100€. Kaksi osainen tai yksiosainen uimapuku – myös helmallinen/mekkomainen (haluttaessa). Kaikki koot.

Alushousut tai stringit 15€: Kaikki mallit ja koot ja värit – myös lahkeelliset – ja korkeavyötäröiset mallit. Pitsilliset tai ilman.

Binderi pujotettava 40€: Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. kaikki koot.

Binderi hakasilla 45€: Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. kaikki koot.

Transnaisten stringit 20€: Haaraa-aluetta häivyttävä twillivuorietumus, sisällä kaksinkertainen trikoopehmike. Edessä poikittainen muoviluu etumuksen sijoitteluun.

Transnaisten lannetta korostavat lahkeelliset alushousut 20€: Toppaukset lanteilla – toppaukset saa halutessaan myös pakaroiden kohdalle (samaan hintaan 4 toppausaluetta)

Värivaihtoehdot: Musta, valkoinen, puuteri/iho, tummansininen, vaaleansininen, vaaleanpunainen, punainen, shampanja, luonnonvalkoinen, viininpunainen, harmaa, hopeanharmaa. Pitsejä on punaisia, mustia ja valkoisia.