MITTATILAUSTYÖT / HINNASTO (klikkaa lukeaksi)

Teemme käsityönä liivituotteita – rintaliivejä, korsetteja, bodeja, bindereitä, tukialusvaatteita jne. – asiakaan omien mittojen ja toiveiden mukaan. 

VAIN MIELIKUVITUS ON TUOTTEISTOMME RAJANA. Soita ja kerro mitä tarvitset tai mistä unelmoit; sellaista kokoa ei ole, jota emme tekisi – eikä sellaista vartaloa, jota emme saisi puettua istuviin, tukeviin ja kauniisiin liivituotteisiin. Tyytyväisyystakuu! Palautamme maksun mikäli emme saavuta istuvuutta komannen sovituskerran jälkeen. Tervetuloa naiset, miehet, trans-sukupuoliset ja muut!

Teemme tuotteita myös nikkeli ja kumiallergisille. 

Toimitusaika 1 viikosta – 7 viikkoon (riippuen jonon pituudesta)

 

Rintaliivit alk. 130€ –

130€ euron liivien valmistukseen kuuluu mittojen otto ja asiakkaan kanssa keskustelu (noin 30min), suunnittelu, kaavojen valmistus, materiaalit ja työ, sekä lopullinen liivi. Mikäli asiakas haluaa, että liivin muokkaamista jatketaan ensimäisen sovituksen tai valmiin tuotteen lähetyksen jälkeen, nousee hinta sovitusti.Tähtäämme siihen, että liivit istuvat ensimmäisellä sovituksella!

Vaihtoehtoina: kaarituelliset, kaarituettomat, powernetvuorilliset tai foami-muotoillut (ohut vanu), pitsillä tai ilman pitsiä, joustavakankaiset tai joustamattomasta kankaasta tehdyt kupit. Palleatuelliset, edestä-avattavat tai takaa-avattavat. Äitiysliivit (isokokoisissa äitiysliiveissä normaalia tukevammat olkainlukot). Proteesiliivit (proteesitaskulla) tai kokonaan valmiiksi täytetyt kupit (käy myös transnaisille). Teemme myös urheiluliivejä! Urheiluliiveissä useita malleja; tukevimmissa etumuksessa ohut vanu sekä hakasnauha.

Myös vintage liivejä. kysy!

 

 

 

Body / korsoletti alk. 200€-

200 euron vaatteeseen kuuluu mittojen otto ja asiakkaan kanssa keskustelu (noin 30min), suunnittelu, kaavojen valmistus, materiaalit ja työ, sekä lopullinen body tai korsoletti. Mikäli ensimäisen sovituksen tai valmiin tuotteen lähetyksen jälkeen bodyn/korsoletin muokkaamista täytyy jatkaa, nousee hinta sovitusti.Tähtäämme siihen, että body/korsoletti istuu ensimmäisellä sovituksella! Edessä tukeva powernetvuori. Kupit vaihtoehtoisesti kaarituelliset tai ilman, muotoillut tai ei-muotoillut. Haarassa hakaset – tai vaihtoehtoisesti avoin helma. Vartalossa EI tukiluita kuten korsetissa. Sukkanauhat korsolettiin haluttaessa (4-6kpl)

Suukkanauhavyö 35€: valmistetaan valkoisena, ivoryna, mustana ja punaisena

 

Sukkanauhaliivi 40-45€: Pujotettava 40€, sivuhakasilla 45€. Kaikissa väreissä (klipsejä: metalliset vaaleita ja muoviset läpinäkyviä)

 

Hoikistava tuubi 35€:

Hoikistaja 85€: Joustava, mutta napakka, luilla tuettu, vartalon muotoon leikattu hoikistaja. Hoikistaa lantion alueen sekä vyötärön, aina rintaliiviin alareunaan asti. Sukkanauhoilla (6kpl) tai ilman. Edessä vähintään kaksirivinen hakaskiinnitys. Pitsiä tai ilman pitsiä. Kaikki mahdolliset koot.

Hoikistaja nyöreillä 90€: Sama kuin edellä, mutta takana lisäksi nyörikiinnitys.

Selkätuki 90€: korkea, tukeva, vartalon muotoja myötäilevä tukliivi. Joustava. Takana luu-“paneeli”.

Hoikistavat korkeat alushousut 85€: Rintaliiviin asti ulottuvat, luilla tuetut, korkeat alushousut. Aukeavat koko pituudelta sivuhakasnauhalla, myös haarassa hakaset.

Lahkeelliset housuliivit naisille tai miehille 85€: Luilla tai ilman, lahkeelliset tai haarahakasilla. Tukivuori yksin-tai paikoittain moninkertainen. Kaikki koot.

Yksilölliset, asiakkaan toiveita noudattaen tehdyt housuliivit (esim. transnaisten lannetta  -ja takapuolta korostava, korkea housuliivi) 125€

Hoikistavat alushousut/stringit 65€: Vyötärön alueen hoikistava (noin 14cm korkea) alushousu hakaskiinnituksellä ja luilla. Alushousussa lisäksi haarahakaset (strigit ilman haarahakasia).

Tyrävyö 90€: Moninkertainen tukivuori ja luut. Tyrän kohdalla – haluttaessa -vanupehmike. Aukeaa hakasilla tai tarranauhalla.

Korsetti tai burleskiasu alk. 250€ –

250 euron korsettiin/asuun kuuluu mittojen otto ja asiakkaan kanssa keskustelu (noin 30min), suunnittelu, kaavojen valmistus, materiaalit ja työ, sekä lopullinen korsetti. Mikäli ensimäisen sovituksen tai valmiin tuotteen lähetyksen jälkeen korsetin muokkaamista täytyy jatkaa, nousee hinta sovitusti. Tähtäämme siihen, että korsetti istuu ensimmäisellä sovituksella! Vaihtoehtoisesti joustava tai täysin joustamaton, muotoonleikattu vartalo – tukiluilla. Hakaskiinnitys edessä tai sivulla, takana (haluttaessa) nyöritys. Foamimuotoillut, kaarituelliset kupit tai kupit ilman kaaritukia powernetvuorella. Sukkanauhoilla tai ilman (4-6kpl).

Uimapuku tai Bikinit 130€. Kaksi osainen tai yksiosainen uimapuku. myös mekkomainen. Kaikki koot. Haluttaesa vuorellinen, kupillinen ja kaarituellinen.

Alushousut tai stringit 15€: Kaikki mallit ja koot ja värit – myös lahkeelliset – ja korkeavyötäröiset mallit. Pitsilliset tai ilman.

Binderi pujotettava 40€: Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. kaikki koot.

Binderi hakasilla 45€: Täysin joustamaton ja tasoittava twillivuorietumus. kaikki koot.

Transnaisten stringit 20€: Haaraa-aluetta häivyttävä twillivuorietumus, sisällä kaksinkertainen trikoopehmike. Edessä poikittainen muoviluu etumuksen sijoitteluun.

 

Värivaihtoehdot: Musta, valkoinen, puuteri/iho, tummansininen, vaaleansininen, vaaleanpunainen, punainen, shampanja, luonnonvalkoinen, viininpunainen, harmaa, hopeanharmaa. Pitsejä on punaisia, mustia ja valkoisia.

Related posts